Lunula Velvære og Interiør AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Éternal

"Eternel betyr for alltid på fransk - og er hverdagslig luksus laget bare for deg... Éternel er designet for å skjemme deg bort med nærende, aktive ingredienser og presentert i et vakkert design. Hver dag, hele tiden, året rundt". 
Eier Bente Kienast

Éternel skjønnhetsprodukter - utviklet akkurat for deg
Éternel er designet for å pleie kropp og sjel, og er estetisk vakre produkter som aktivt skjemmer bort kroppen din. Utviklingen av Éternel har vært en fantastisk reise som har startet med ønsket om deilige, vakre og gode produkter for deg og ditt hjem. Vi har valgt dufter som vi liker og som gir oss tilknytning til vakre minner - og vi har designet Éternel-produktene slik at vi ønsker å ha dem stående i vårt eget hjem.

Våre produkter er designet og utviklet i Danmark, nøye utvalgt for sine positive egenskaper, dokumenterte effekter og fantastiske dufter. Éternel gir deg fordelene med naturlige oljer, som mandelolje, jojobaolje og olivenolje, som både hydrerer, forynger og reduserer hudirritasjon. Éternel er med andre ord hverdags luksus, designet for å skjemme deg bort med akkurat nærende, aktive ingredienser og vakker design - og gi deg spa-opplevelsen - i ditt eget hjem.

Éternel-serien består av håndpleie, kroppspleie og ansiktspleie krydret med vakre duftlys, børster, badehansker, lava pimpstein og mye mer. Vi har satt sammen en fantastisk serie som ikke bare ser bra ut, men også består av ingredienser av god kvalitet. Designet for å appellere til både den feminine og maskuline brukeren.

Med alle disse produktene fra Éternel-serien får du spa-opplevelsen direkte hjem til deg. Tillat deg selv denne luksusen - ikke noen få ganger i året - men hver dag, hele året.

 

1
Viser 1 til 7 (av 7 produkter)

Trykk ENTER for å søke